© 2012 - 2016 Makrosol.nl
Dit moet u weten

Foto motieven voor uw Infrarood Paneel

Lijsten

Al onze Print-, Glas-Print- en Decorglaspanelen kunnen ook worden besteld als ingelijste panelen. Hieronder vindt u onze vijf lijstopties.

Glaskleuren

Kies uit onze acht standaard kleuren of bestel uw decorglasverwarming in uw kleur naar keuze.

Heat4All Personal printing

De herinnering aan een mooi moment of aan uw dierbaren, vereeuwigd op een foto, de romantische zonsonder- gang gefotografeerd tijdens je laatste vakantie - MakroSol biedt u ook de mogelijkheid om onze infrarood verwarmingen af te drukken met al uw favoriete persoonlijke foto's. Bedrijfslogo's, citaten of graphics zijn ook opties om uw verwarmingen te personaliseren. De ideale resolutie is 300 dpi paneelgrootte. Wij helpen u graag uw persoonlijke motieven print klaar te maken. Zorg ervoor dat u alleen foto’s aanlevert waarvan u eigenaar bent of printrechten heeft.
Wij zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook. Meld u daar aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leukste feitjes.
MakroSol Nuth (bedrijventerrein "De Horsel" ) Reijmersbekerweg 27 6361 HE Nuth T: 045-5778564 F: 045-5778749 Openingstijden: Ma - Vr: 9:00 - 17:00 uur Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur @ info@makrosol.nl
Home Terrasoverkappingen Sitemap Gastenboek Contact

Ongelimiteerd design

Dankzij een brede selectie van nieuwe design- en aanpassingsmogelijkheden, maakt onze nieuwe product- generatie het voor u mogelijk om uw woon- en kantoorruimtes geheel naar eigen smaak aan te passen. Wij bieden u een ongekende diversiteit aan afdrukbare motieven voor de foto- en glasfotopanelen en onze nieuwe onbeperkte selectie van kleuren voor uw decor glaspanelen zal zeker ook een sensatie zijn. Net als onze badkameropties, zoals onze spiegelpanelen, verkrijgbaar in verschillende maten, of onze handdoekdrogers, die u kunt ontwerpen op basis van uw zeer persoonlijke smaak.