© 2012 - 2016 Makrosol.nl
Dit moet u weten
Wij zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook. Meld u daar aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leukste feitjes.

Nieuw in ons assortiment

Ook voor infrarood verwarmings panelen kunt u bij MakroSol terrecht, klik hier voor meer informatie.

Zaterdag hele dag geopend!

Vanaf deze week zijn wij op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u onder het genot van een kopje koffie adviseren over onze producten en services.

Vele nieuwe producten

MakroSol bv heeft het afgelopen jaar veel geïnversteerd in nieuwe producten. Zo kunt u nu ook bij ons terecht voor schuifbare overkappingen van polycarbonaat of glas. Tevens is zonwering boven of onder uw overkapping ook mogelijk en sinds kort bieden wij naast onze vertrouwde rechte carports nu ook gebogen carportsystemen aan. Loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u inspireren.

Nieuwe prijslijst voor onze glazen overkappingen staat nu online

Door de groeiende vraag naar glazen overkappingen zijn wij ons hier ook steeds meer in gaan specialiseren. Door goede onderhandelingen met onze leveranciers zijn wij in staat u een aantrekkelijke prijs te bieden voor uw glazen overkapping. Tevens heeft u bij ons nu ook de mogelijkheid om deze overkapping later dicht te laten maken middels een glazen schuifwand of schuifpui. Kijk verder op deze pagina onder het kopje prijzen om te zien wat uw glazen overkapping zou kunnen kosten.

Nieuw in ons assortiment: MeGa Sliding Doors

Sinds deze week hebben wij in onze showroom een nieuw product de zogenaamde MeGa Sliding Door oftewel een glazen schuifwand. Met dit flexibel schuifsysteem kunt u nu nog langer genieten van uw tuin. De glaspanelen bestaan uit 8mm dik gehard glas, voorzien van geslepen facetranden.

MakroSol breidt haar assortiment uit met de massief heldere polycarbonaat plaat

Massief helder polycarbonaat…. De uitstraling van glas… De voordelen van kunststof. Sinds kort heeft MakroSol terrasoverkappingen haar assortiment platen uitgebreid met de massief heldere polycarbonaat plaat. Deze plaat ziet eruit als glas, maar heeft de voordelen van kunststof. De massief heldere polycarbonaat plaat is 6mm dik en is aan beide kanten beschermd tegen UV straling.

Samenwerking MakroSol terrasoverkappingen met Spork tuin en serremeubelen Sittard/Simpelveld

MakroSol is sinds kort een samenwerkingsverband aangegaan met Spork tuin & serremeubelen. Spork is dé specialist in serremeubelen en tuinmeubelen in Limburg. Spork heeft voor ieder segment de juiste tuinsets. Sinds kort vind u bij Spork ook MakroSol terrasoverkappingen in de showroom en staan er bij MakroSol enkele tuinsets van Spork in de showroom. Spork tuin & serremeubelen heeft een showroom in de Dr. Nolenslaan 114a te Sittard en een outletstore gevestigd aan de Vroenhofstraat 3 te Simpelveld. Voor meer informatie kunt u kijken op www.spork.nl 
MakroSol Nuth (bedrijventerrein "De Horsel" ) Reijmersbekerweg 27 6361 HE Nuth T: 045-5778564 F: 045-5778749 Openingstijden: Ma - Vr: 9:00 - 17:00 uur Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur @ info@makrosol.nl
Home Terrasoverkappingen Sitemap Gastenboek Contact

NIEUWS