┬ę 2012 - 2016 Makrosol.nl
Dit moet u weten
Wij zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook. Meld u daar aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leukste feitjes.
Geniet nu meer van uw tuin door middel van een MakroSol terrasoverkapping. Het is het verlengstuk van uw huis. Wanneer u een terrasoverkapping heeft, kunt u uw tuinmeubilair met een gerust hart buiten laten staan en hoeft u niet meer naar binnen te vluchten voor de onvoorspelbare regenbuien. Bovendien kunt u door een terrasover- kapping langer genieten van de aangename temperatuur in de zomeravonden. Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van duurzaam gemoffeld aluminium en zijn leverbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. De poly- carbonaat platen zijn verkrijgbaar in de standaard (melkachtige) opaalplaten en de heldere plaat. Als extra optie is er de speciale warmtewerende venetian plaat. Deze plaat heeft de goede eigen- schap de zonnewarmte te weerkaatsen en het daglicht maximaal door te laten. U heeft dus minimaal licht verlies in uw woonkamer. Al onze platen zijn aan beide kanten beschermd tegen de scha- delijke UV-straling van de zon. Hierdoor zal de plaat niet verkleuren! Wij verzorgen, indien gewenst, de volledige montage. U moet hierbij denken aan het aanleggen van de riolering, het maken van de funde- ring, het aansluiten en afwerken van de verlichting etc.

De voordelen van een MakroSol terrasoverkapping op een rijtje:

* De terrasoverkapping is gemaakt van zeer duurzaam gepoedercoat aluminium. * 10 jaar garantie op het materiaal! * Wij leveren uitsluitend maatwerk! De overkapping kan dus worden aangepast aan uw persoonlijk wensen. * Wij gebruiken uitsluitend lichtdoorlatende en aan 2 zijde UV-bestendige kunststof platen. * De terrasoverkappingen zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en tevens ook in structuurlak. * Standaard heeft de terrasoverkapping een geïntegreerde goot. * Wij gebruiken uitsluitend witte rubbers, zodat de duurzaamheid van de platen gewaarborgd blijft. * Wij kunnen tot 7 meter overbruggen zonder een paal in het midden te plaatsen. * Onze energiezuinige SMD LED verlichting is dimbaar en wordt volledig voor u aangesloten. * Indien gewenst kunt u een dimmer op het licht door ons laten aansluiten. * Uw terrasoverkapping kan achteraf altijd nog gemakkelijk dichtgemaakt worden door middel van een zijstuk of een MeGa-screen.
MakroSol Nuth (bedrijventerrein "De Horsel" ) Reijmersbekerweg 27 6361 HE Nuth T: 045-5778564 F: 045-5778749 Openingstijden: Ma - Vr: 9:00 - 17:00 uur Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur @ info@makrosol.nl
Home Terrasoverkappingen Sitemap Gastenboek Contact

Terrasoverkapingen