© 2012 - 2016 Makrosol.nl
Dit moet u weten
Wij zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook. Meld u daar aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leukste feitjes.
U kunt bij MakroSol ook terecht voor uw zonwering boven of onder uw overkapping. summerlight Zonwering zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing in een overkapping. ‘s Zomers een aangename, leefbare temperatuur en ‘s winters geen last meer van dat scherpe, verblindende zonlicht. Via geleiders glijdt het zonweringdoek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflec- teerd, terwijl u met de keuze van het doek een geheel eigen sfeer kunt creëren. Uw serre of terrasoverkapping blijft zo een plezierige leefomgeving waarvan u optimaal kunt genieten in een aangename temperatuur. De Tibelly®-doekcollectie biedt u een uitgebreide UvGETEST keuze uit ca. 100 doekkleuren. Dit zonweringdoek heeft een bijzondere kleurechtheid doordat de acrylvezels in de massa gekleurd zijn en voorzien van een duurzame coating die het doek waterafstotend en schimmelwerend maken. Daarbij houdt het tenminste 90% van de UV-straling tegen waardoor meubels en vloerbedekking optimaal worden beschermd tegen verkleuring.

De bediening

Onze serrezonwering wordt standaard uitgevoerd met een RTS motor van somfy welke middels een afstandsbediening bediend kan worden.

Techniek

In de stijlvolle behuizing is het zon- weringdoek keurig opgeborgen. Dit doek wordt met behulp van een motor via geleiders over uw veranda of serre getrokken. De unieke, niet zichtbare, veerconstructie in de onderlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek con- stant op de juiste doekspanning wordt gehouden.

Afwerking

De aluminium behuizing van onze zonwering is ondermeer verkrijgbaar in gemoffeld wit (Ral 9010) en crèmewit (Ral 9001) en antraciet (RAL7016). Tegen meerprijs is een kleur naar keuze mogelijk. De speciale gemoffelde laklaag zorgt ervoor dat het scherm aanzienlijk beter slag- en slijtvast is. Bovendien is het op deze manier goed bestand tegen UV- straling en corrosiebestendig.

TÜv- en CE-gekeurd 

Alle uitvalschermen zijn getest door het Duitse keuringsinstituut TÜV en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die hierbij gehanteerd worden. De schermenzijn tevens voorzien van CE- markering. Uw garantie voor een veilig en betrouwbaar product waar u jaren plezier aan zult beleven.
MakroSol Nuth (bedrijventerrein "De Horsel" ) Reijmersbekerweg 27 6361 HE Nuth T: 045-5778564 F: 045-5778749 Openingstijden: Ma - Vr: 9:00 - 17:00 uur Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur @ info@makrosol.nl
Home Terrasoverkappingen Sitemap Gastenboek Contact
Veranda zonwering