© 2012 - 2016 Makrosol.nl
Dit moet u weten
Wij zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook. Meld u daar aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leukste feitjes.
Onze zip-screens beschermen u tegen laagstaande zon, regeninslag en tocht. Onze screens zijn gemaakt volgens het zogenaamde ZIP-systeem. De screens zitten aan beide zijden aan een geleider vast, waardoor het screen windvast is in elke positie. Er is geen opening tussen geleider en doek. Aan de onderzijde zit er een onderlijst aan het doek, waardoor het doek ten alle tijde strak en recht naar beneden zal vallen. Tevens is er een mogelijkheid afdekborstels te laten plaatsen aan onder- en achter- zijde van de onderlijst. De screens zijn altijd bedienbaar middels een elektrische bediening en hebben een maximale overspanning van 6 meter! De kap van de screen kan worden uitgevoerd met de populaire afgeschuinde kap 95, met of zonder lip, en de nieuwe afgeschuinde kap 105, met lip. Daarnaast kan tevens de vierkante kap 95 worden toegepast. De aluminium kapsteunen zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Het screendoek wordt vervaardigd uit glasvezels en heeft ongeëvenaarde eigenschappen. Het zicht naar buiten blijft behouden terwijl warmte en zonlicht wordt gereflecteerd tot 88%. Naast gewone screendoeken zijn er ook screendoeken verkrijgbaar met verschillende weefselstructuren om de hoeveelheid licht en warmte optimaal te regelen. Onze doeken zijn tevens in verschillende kleuren te verkrijgen en bovendien is de screen insectenwerend  in gesloten positie.
MakroSol Nuth (bedrijventerrein "De Horsel" ) Reijmersbekerweg 27 6361 HE Nuth T: 045-5778564 F: 045-5778749 Openingstijden: Ma - Vr: 9:00 - 17:00 uur Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur @ info@makrosol.nl
Home Terrasoverkappingen Sitemap Gastenboek Contact
Zip screens