Foto's

Zaterdag hele dag geopend!

Vanaf deze week zijn wij op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u onder het genot van een kopje koffie adviseren over onze producten en services.

Vele nieuwe producten

MakroSol bv heeft het afgelopen jaar veel geïnversteerd in nieuwe producten. Zo kunt u nu ook bij ons terecht voor schuifbare overkappingen van polycarbonaat of glas. Tevens is zonwering boven of onder uw overkapping ook mogelijk en sinds kort bieden wij naast onze vertrouwde rechte carports nu ook gebogen carportsystemen aan. Loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u inspireren.

Samenwerking met Spork

MakroSol is sinds kort een samenwerkingsverband aangegaan met Spork tuin & serremeubelen. Spork is dé specialist in serremeubelen en tuinmeubelen in Limburg. Spork heeft voor ieder segment de juiste tuinsets. Sinds kort vind u bij Spork ook MakroSol terrasoverkappingen in de showroom en staan er bij MakroSol enkele tuinsets van Spork in de showroom. Spork tuin & serremeubelen heeft een showroom in de Dr. Nolenslaan 114a te Sittard en een outletstore gevestigd aan de Vroenhofstraat 3 te Simpelveld. Voor meer informatie kunt u kijken op www.spork.nl

Virtuele rondleiding

Afspraak maken?

Telefoon: 045-5778564
E-mail: info@makrosol.nl

Openingstijden

Industriestraat 1, 6361 HD Nuth

ma – za op afspraak