Glazen schuifwanden

MakroSol kan middels een glazen schuifwand uw overkapping afsluiten, zodat u langer van het buitenleven kunt genieten. Doordat de glaswanden geen verticale profielen hebben, wordt een optimaal uitzicht op uw tuin behouden. De glaspanelen bestaan uit 10mm dik gehard glas, voorzien van geslepen facet-randen. Standaard zijn onze glaswanden voorzien van een meeneemsysteem en tochtborstels. De maximale breedte van een enkelvoudige glaswand is 6 meter. Bij een gecombineerde glaswand is 12 meter breedte maximaal.

De glaspanelen worden gelijkmatig verdeeld over de hele breedte, zodat u altijd een gelijke overlapping heeft aan panelen.

Voordelen van een wintertuin

 Als het mooi weer is, wilt u niet opgesloten zitten. Dan kunt u alle wanden openzetten en volop genieten van het mooie weer. Wanneer het wat kouder wordt, kunt u alles weer dichtmaken, zodat u aangenaam “binnen” zit en volop kunt genieten van uw tuin. Voor ieder seizoen de juiste toepassing.
✔ Geringe fundatie vereist: Vaak zijn enkele betonnen elementen genoeg. Dit kan in één dagdeel geplaatst worden in iedere tuin.
✔ Geen bouwkundige aanpassingen aan uw huis: Een wintertuin kan eenvoudig aan uw gevel gemonteerd worden. Het is zelfs mogelijk de wintertuin “mee te nemen” als u gaat verhuizen.
✔ Een wintertuin is over het algemeen goedkoper dan een traditionele uitbouw of geisoleerde serre, omdat er minder/geen bouwkundige aanpassingen zijn.

20180301_142550
unnamed-28
20180808_115739
IMG_8135
IMG_0537

Carports

MakroSol heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het maken van terrasoverkappingen, maar monteert daarnaast ook carports. Een carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden zoals regen, vorst, wind, etc. Een carport kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en is in ieder seizoen een mooie aanvulling op uw woning/garage. In de winter hoeft u met uw auto onder de carport nooit meer te krabben en sneeuw te ruimen, in de zomer staat uw auto onder de carport lekker koel en beschut tegen de sterke zonnestralen. Kortom een carport heeft het hele jaar door zeer veel voordelen.

U kunt kiezen tussen 2 verschillende soorten carports: de rechte variant of het zogenaamde zadeldaksysteem. Ook is het mogelijk een carport volledig vrijstaand te laten plaatsen door ons. 

Zip-screens

Onze zip-screens beschermen u tegen laagstaande zon, regeninslag en tocht. Deze zijn gemaakt volgens het zogenaamde ZIP-systeem. De screens zitten aan beide zijden vast aan een geleider, waardoor deze windvast zijn in elke positie. Er is dus geen opening tussen de geleider en het doek. Aan de onderkant zit een onderlijst aan het doek, waardoor het screen ten alle tijden strak en recht naar beneden zal vallen. De screens zijn altijd bedienbaar middels een elektrische bediening, en kunnen aan worden gesloten op de stroom, of werken via een zonnepaneel. 

De aluminium kapsteunen zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Het screendoek wordt vervaardigd uit glasvezels en heeft ongeëvenaarde eigenschappen. Het zicht naar buiten blijft behouden terwijl warmte en zonlicht wordt gereflecteerd tot wel 88%. Naast gewone screendoeken zijn er ook doeken verkrijgbaar met verschillende weefselstructuren om de hoeveelheid licht en warmte optimaal te regelen. De screendoeken zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen en hebben een maximale overspanning van 6 meter.

Zonweringen

Kenmerkend voor onze zonweringen is het unieke gasveersysteem. Dit zorgt ervoor dat het doek van de zonwering in elke positie strak blijft. Het oprolbare systeem wordt voorzien van een ritssluiting. Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. 

De zonweringen zijn altijd elektrisch bedienbaar en hebben een maximale overspanning van wel 6 meter met een maximale uitval van 5 meter.

unnamed-14
20180607_142254
20190717_142916
IMG_0462
20221007_140925
20220930_104841

Poorten en deuren

MakroSol monteert ook tuinpoorten, tuindeuren en sinds kort zelfs deuren voor binnenshuis. Wij hebben een uitgebreid assortiment van verschillende soorten tuinpoorten en binnendeuren. Met veel verschillende stijlen, opstellingen en alle RAL-kleuren kunnen wij alle kanten op om u te helpen bij het vinden van uw poort of deur.

Onze tuinpoorten en binnendeuren worden volledig op maat gemaakt. Bij MakroSol is er altijd een passende oplossing.

Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en/of een vrijblijvende offerte.

PHOTO-2022-10-18-12-09-50
image1-6